BOBA & POKE UITHOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 279 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Boba & Poke Uithoorn. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 20:08 In eerste instantie was de mango vergeten, maar die werd heel snel nabezorgd. Was weer heerlijk
27 apr 2024 om 21:11 erg lekker, wij wonen een kwartiertje/ twintig mintunen van Uithoorn en ze waren er met 40 minuten, echt heerlijk!
25 apr 2024 om 19:43 Levering was laat. De friet was een smakeloze klomp rotzooi. Letterlijk …
19 apr 2024 om 21:37 Pokebowl was prima en redelijk snel geleverd!
30 mrt 2024 om 21:41 Heerlijk verse producten
18 mrt 2024 om 21:52 Prima
18 mrt 2024 om 19:12 er zaten plastic stukjes in het eten en de kip was net rubber
9 mrt 2024 om 20:28 Heerlijke pokebowls. En keurig op tijd bezorgd
9 mrt 2024 om 9:57 Heerlijk gegeten weer, zeer verse smaken. Had deze keer weer een pokebowl samengesteld en het blijft goed vooral de spicy korean chicken! Ook de bezorging was prima in orde... mijn complimenten.
21 jan 2024 om 21:11 De poke bowls waren, zoals altijd, weer heerlijk. We hebben deze keer ook de zoete aardappel frietjes geprobeerd en die waren slap, veel te duur voor deze lage kwaliteit.
13 jan 2024 om 20:19 I have ordered the korean chicken bowl. Chicken was not good at all. It was very hard to chew and over fried. Didn't expected that.
3 jan 2024 om 11:07 Bestel best vaak hier maar duurde bijna 3 uur met keer bellen tussendoor waarbij hij aangaf dat het nog 10 min duurde wat weer een uur werd. Nu snap ik dat het druk was maar bijna 3 uur is wel echt erg, enige wat we kregen was ja sorry. Eten super!